Базирана в Пловдив тайна клюкарска агенция с милиционерски ръкави и партенки,

...
Базирана в Пловдив тайна клюкарска агенция с милиционерски ръкави и партенки,
Коментари Харесай

Ангелкова не е Мата Хари, не си вре носа никъде

Базирана в Пловдив загадка клюкарска организация с милиционерски ръкави и партенки, популяризира лъжливата анти-псевдо-контра-квази-дезинформация, че сякаш Прекрасната госпожа и Българска Мата Хари, която аранжира премиера с пачки и го снима по пищак на гол търбух, в действителност била Николина Ангелкова! 
Това популяризира агенция  " Алгемайне Густомайнинг " навръх рождения ден на някогашния министър на туризма. 
***
Бързаме да опровергаем гнусната неистина. 
Нашите специалисти и анализатори категорично доказаха, че Николина Ангелкова не е и не би могла да бъде Мата Хари, колкото и да е прелестна сама по себе си. 
Сиреч - компроматът е формиран по разпоредбите на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) - вземаш една истина и я омесваш с неистини, тъй че всички да се отвратят. Смесваш истината, че Ангелкова е Прекрасна госпожа, с фантастиката, че ужким е шпионирала, снимала и аранжирала премиера по пачки и бастун - и ето ти подготвен непоносим компромат. 
Много нечестна игра на сътрудниците от " Алгемайне Густомайнинг "! 
Според нашите анализатори, Николина Ангелкова е човек, безусловно почтен откъм присъединяване в схеми, комбинации, операции, мозъчна активност... 
Николина Ангелкова е човек, който нито разбра за какво е министър, нито - за какво към този момент не е. 
Тя мина през тази сериозна държавна позиция, задържа се там значително време и напусна поста като холивудска звезда - постоянно прелестно си знаеше текста и държанието, постоянно всичко си рецитираше по ноти, постоянно си изпяваше даже най-големите дивотии с безусловно сериозен тип и изцяло почтено изражение на лицето, което отговаряше и на душевното ѝ положение. 
Такъв човек е изцяло некадърен на подла мисъл, непочтеност, рискови интервенции или попадане в обстановки без тъкмо разчетен сюжет. 
***
Вашият фейк-репортер се свърза с Николина Ангелкова, с цел да ѝ честити рождения ден и да я увери, че не има вяра на организация " Густомайнинг ". Ето какво сподели Ангелкова единствено и само за нашата аудитория: 
" Инсиуациите на " Алгемайне Густомайнинг " нямам желание да разясня, тъй като не са ми на равнището.
Аз се интересувам от други неща, духовни - изповяда Ангелкова. -  Интересувам се от Инстаграм, Холивуд, Боливуд, диагностика на чакрите, естетични корекции... Не ме занимавайте с вулгарни концепции, апелирам ви, аз съм човек на изкуството и хубостта. Не настоявам, че съм звезда, само че не настоявам и че не съм! 
Освен това аз в никакъв случай, в никакъв случай не си вра носа в непознати работи - тоя нос не съм го сякла в гората, не съм го намерила на автомагистралата, не съм го взела на концесия! Извинете, само че моят нос не е публичен плаж! 
Дори си мисля, че хубостта ще избави света и аз съм една скромна дребна спасителка от холивудски диаметър. В това няма нищо неприятно " - приключи изповедта си Ангелкова и се усмихна, като усмивката ѝ споделяше без думи: " Блажени са висшите духом! "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР